Cum te-a schimbat experiența ca blogger pe site-ul eva.ro?

Este foarte important să ne adaptăm la noile forme de comunicare virtuală și atunci , invitația voastră de a avea un blog pe eva.ro m-a onorat, mai ales știind ca aveți o comunitate mare de femei care sunt pretențioase, atente la stilul lor de viață . Am incercat să mă deschid in fața lor, să le arăt și altă față decât cea pe care o văd la televizor și am încercat să trag niște învățăminte din experiențele mele de zi cu zi , pe care să le împărtășesc. Blogul de pe eva.ro imi oferă această posibilitate ca să fiu apropiată de lumea care mă înconjoară.

Care este secțiunea din site care iți place cel mai mult?

Eva.ro este foarte bine secționată pe info, news, stil de viată, monden etc. Imi este greu să spun ca am o secțiune preferată întrucat , în fiecare zi, trec in revistă tot ceea ce se scrie pe site, inclusiv ce scriu ceilalți bloggeri!. Eva.ro este cafeaua mea de dimineață.

Care este secretul longevității frumuseții tale?

În afară de gene bune de la părinți, mai mult ca sigur și stilul de viată echilibrat pe care îl am, precum și sportul de performantă pe care l-am practicat in tinerețe, toate acestea sunt fundamentul longevității. Nu uit niciodată sa zâmbesc, să fiu tonică, optimistă, să fiu veșnic în mișcare, să fac ceea ce imi place, și asta cu siguranță păstrează frumusețea intactă, indiferent de vârstă.

Fiind intr-o eră a frumuseții aplicate prin știință, sunt happy că reușesc cu mici artificii să imi mențin frumusețea la parametrii normali. N-as putea sa fac asta daca nu ar fi si o echipa de specialisti in spatele meu, care creeaza imaginea unei femei cu o frumusete naturala.

Ții un anume tip de dietă sau pur și simplu ai o alimentație echilibrată?

Nu țin o dietă anume dar încerc să nu fac excese, mănânc puțin și des și combin totul cu mișcare și cu diverse terapii de slăbit și de frumusețe pe care le fac la MikoMed. Mai am un aliat, recunosc...oamenii cred de obicei că este suficient să consume antioxidanți și să mănânce echilibrat, incluzând în meniul lor fructe si legume. Câteodată trebuie să suplimentăm dieta noastră zilnică consumând vitamine sau anumiți suplimenți pentru a ne simți energice, pline de viață și pregătite să facem față stresului de zi cu zi.

Ca să aibă efectul scontat, eu am descoperit beautywater R, apa care conține coenzima Q10 si vitamina E dozate pentru o zi, in formă solubilă. Asta inseamnă că substanțele sunt absorbite in parametri foarte buni, și nu plec niciodată de acasă fară sticluța mea din aluminiu. Detoxifiază, imi dă energie și , mai mult, are efect de reducere a ridurilor in timp.

Ce parere ai despre meniul vegetarian?

Nu l-am incercat niciodată. Se spune că este foarte sănătos dar eu nu vreau să imi oprim instinctele de carnivor si să supun corpul meu la un supliciu, daca nu este cazul. Iubesc animalele dar sunt totuși destul de realistă încât să înțeleg că este mai important să trăiesc într-un corp sănătos și ca acesta este efectul unui ciclu normal al vieții.

Te-a ajutat faptul că ai fost prima femeie din Romania care a pozat in Playboy

Da și Nu. M-a ajutat să transmit un mesaj de libertate absolută într-o societate pudibondă dar Nu a fost o rampă de lansare pentru cariera mea.

Cum ai defini într-un singur cuvânt cei 12 ani de eva.ro?

Evoluție.

Ce mesaj ai pentru cititoarele eva.ro?

Fiți frumoase prin originalitate , fiți unice prin spiritualitate. Restul este doar imaginea care se reflectă in oglindă.